Publikačný výstup

Nežiadúce mikroorganizmy v mäse a mäsových výrobkoch.

Informácie o publikácii

Zápis:
PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - JEVINOVÁ, Pavlína. Nežiadúce mikroorganizmy v mäse a mäsových výrobkoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2003. ISSN 1335-0099, Roč. 28, č. 4 (2003), s. 32-34.
Rok vydania:
2003
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 28, č. 4 (2003), s. 32-34
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-0099
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2008-2008: [3] KORÉNEKOVÁ, Beáta - KORÉNEK, Marián. Factors influenced on safety and quality of game meat. In Meso. ISSN 1332-0025, 2008, roč. 10, č. 5, s. 389-393.
2008-2008: [4] NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - NAGYOVÁ, Alena. Hydina a technológia produkcie hydinového mäsa. 1. vyd. Košice : UVL, 2008. 103 s. grantová agentúra KEGA MŠ SR. ISBN 978-80-8077-098-3.