Publikačný výstup

Fat oxidation in cooked meat products during their storage in a chilled shop display.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - HAVADEJ, Peter. Fat oxidation in cooked meat products during their storage in a chilled shop display. In: Folia veterinaria. 1998. ISSN 0015-5748, Roč. 42, č. 2 (1998), s. 101-104.
Rok vydania:
1998
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
HAVADEJ Peter
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 42, č. 2 (1998), s. 101-104
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2008-2008: [3] MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - ŠOLTYSOVÁ, L. Polyphenols and antioxidative activity of extracts from selected slovakian plants. In Acta Scientiarum Polonorum mv, 2008, vol. 7, č. 2, s. 9-14.