The evaluation of raw fermented meat products stabilized with vitamin E and rosemary.
Informácie o publikácii
Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. The evaluation of raw fermented meat products stabilized with vitamin E and rosemary. In: Folia veterinaria. 1998. ISSN 0015-5748, Roč. 42, č. 4 (1998), s. 179-181.
Rok vydania:
1998
Kategória:
ADF - Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Folia veterinaria
Roč. 42, č. 4 (1998), s. 179-181
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0015-5748
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2017-2017: [1] IZADPANAH, Esmael - RAHMANPOUR, Arvin. The local effect of rosemary essence on healing of the cutaneous incisional wounds in the rats infected with Staphylococcus aureus. In Scientific Journal of Kurdistan University of Medical Sciences. ISSN 1560652X, 2017-01-01, 22, 3, pp. 10-19. [Scopus]