Investigation into the susceptibility of Lactobacillus helveticus and Lactobacillus casei dairy cultures to heavy metals.
Informácie o publikácii
Zápis:
KOTTFEROVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta. Investigation into the susceptibility of Lactobacillus helveticus and Lactobacillus casei dairy cultures to heavy metals. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1998. ISSN 0042-4870, Roč. 42, č. 2(1998), s. 191-194.
Rok vydania:
1998
Kategória:
ADE - Vedecké práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy
Roč. 42, č. 2(1998), s. 191-194
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0042-4870
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
1998: 0.487 - IF
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2010-2010: [1] OCAK, E. - KOSE, S. The effects of fortifying milk with Cu, Fe and Zn minerals on the production and texture of yoghurt. In JOURNAL OF FOOD AGRICULTURE & ENVIRONMENT, 2010, vol.8, no.2, 122-125. [WoS]