Publikačný výstup

Výrobky z rybacieho mäsa, vplyv vstupnej surviny a technológia spracovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
PETROVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - ŠALITROŠOVÁ, H. - NAGY, Jozef. Výrobky z rybacieho mäsa, vplyv vstupnej surviny a technológia spracovania. In: Slovenský veterinársky časopis. 1997. Roč. 22, č. 2 (1997), s. 96-102.
Rok vydania:
1997
Kategória:
BDF - Odborné práce v ostatných domácich časopisoch
Autori:
PETROVÁ Anna
0 %
ŠALITROŠOVÁ H.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Slovenský veterinársky časopis
Roč. 22, č. 2 (1997), s. 96-102
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský