Premi Test-screening test for detection of sulphadimidine residues in eggs of laying hens.
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled - MÁTÉ, Dionýz - KOŽÁROVÁ, Ivona - SOKOL, Jozef - ZDOLEC, Nevijo. Premi Test-screening test for detection of sulphadimidine residues in eggs of laying hens. In: Medycyna Weterynaryjna. 2006. ISSN 0025-8628, Roč. 62, č. 2 (2006), s. 159-161.
(19 - H-index, 0.217 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
(19 - H-index, 0.217 - SJR, Q3 - SJR Best Q)
Rok vydania:
2006
Kategória:
ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
HUSSEIN Khalled
0 %
0 %
0 %
SOKOL Jozef
0 %
ZDOLEC Nevijo
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Medycyna Weterynaryjna
Roč. 62, č. 2 (2006), s. 159-161
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0025-8628
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
19 - H-index, 0.217 - SJR, Q3 - SJR Best Q
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2017-2017: [1] GAUDIN, Valerie - RAULT, Annie - HEDOU, Celine - SOUMET, Christophe - VERDON, Eric. Strategies for the screening of antibiotic residues in eggs: comparison of the validation of the classical microbiological method with an immunobiosensor method. In FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A-CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE & RISK ASSESSMENT. ISSN 1944-0049, 2017, vol. 34, no. 9, pp. 1510-1527. [WoS]
2015-2015: [3] EHSANI, A. - HASHEMI, M. Determination of Antibacterial Drug Residues in Commercial Eggs Distributed in Urmia, Iran. In Journal of Food Quality and Hazards Control. ISSN 2354-6825, 2015, vol. 2, no. 2, p. 61-65.
2011-2011: [3] RAPPORT DE SYNTHESE DE L’ETUDE DE VALIDATION DU PREMI® TEST (R-BIOPHARM) : TEST DE DETECTION DES RESIDUS D'ANTIBIOTIQUES DANS LE MUSCLE. VERSION 3 du 16 février 2011. Dostupné na internete: [http://www.afnor-validation.org/rapports-synthese/DSM/Synt%20DSM%2028-01%2006-06%20(fr).pdf].
2006-2006: [3] KOZAČINSKI, L. - HADŽIOSMANOVIČ, M. - CVRTILA, Ž. - MAS, N. - ZDOLEC, N. Significance of feeding animals in evaluation of hygienic quality of food. In KRMIVA. ISSN 0023-4850, 2006, vol. 48, no. 4, p. 217-220.