Stanovenie reziduí oxytetracyklínu vo vaječnom bielku a žĺtku metódou HPLC a mikrobiologickými metódami po jeho experimentálnom podávaní nosniciam [Determination of oxytetracycline residues in egg white and egg yolk by HPLC and microbiological methods after experimental administration to laying hens].
Informácie o publikácii
Zápis:
JEVINOVÁ, Pavlína - NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - KOŽÁROVÁ, Ivona - CABADAJ, Rudolf. Stanovenie reziduí oxytetracyklínu vo vaječnom bielku a žĺtku metódou HPLC a mikrobiologickými metódami po jeho experimentálnom podávaní nosniciam [Determination of oxytetracycline residues in egg white and egg yolk by HPLC and microbiological methods after experimental administration to laying hens]. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 362-366.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
SOKOL Jozef
0 %
0 %
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín
Zborník prednášok a posterov, 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
s. 362-366
Vydavateľ:
Univerzita veterinárskeho lekárstva
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-050-9
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský