Publikačný výstup

Vplyv prírodných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa a mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPERŇÁKOVÁ, Danka - HORŇÁKOVÁ, Ľubica - HUDECOVÁ, Katarína - LEJKOVÁ, Zuzana. Vplyv prírodných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa a mäsových výrobkov. In: VI. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 2.6.2004 : Sborník. Brno : VFU, 2004. 2004. ISBN 80-7305-493-0, s. 203-209.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
ŠPERŇÁKOVÁ Danka
0 %
HUDECOVÁ Katarína
0 %
LEJKOVÁ Zuzana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
VI. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 2.6.2004
Sborník
S. 203-209
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7305-493-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský