Publikačný výstup

Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat.

Informácie o publikácii

Zápis:
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat. In: Rizikové faktory potravového reťazca. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 123-124.
Rok vydania:
2003
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Rizikové faktory potravového reťazca
Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003
s. 123-124
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8069-282-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický