Publikačný výstup

Comparison of cadmium levels during technological process of cow and sheep cheese feta.

Informácie o publikácii

Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOTTFEROVÁ, Jana - JACKOVÁ, Anna - KIMÁKOVÁ, Tatiana - PORÁČOVÁ, Janka. Comparison of cadmium levels during technological process of cow and sheep cheese feta. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone : Proceedings of abstracts. 0000. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 93.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
KIMÁKOVÁ Tatiana
0 %
PORÁČOVÁ Janka
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone
Proceedings of abstracts
s. 93
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-8077-000-X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický