Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004
s. 84-87
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský