Year
Cat
Year
Category
Publication
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
2014
AFD
2014
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov [Oxidation stability of meat products after application of selected plants extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 49-53.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu lipidov voľne žijúcej zveri a farmovo chovanej zveri [Comparison of lipids in wildlife animals and farmed animals]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 84-87.
2014
AFD
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]. In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - BAČA, Martin. Prefermentovaný cereálny substrát, obohatený o kyselinu gama-linolénovú a jeho vplyv na produkčné parametre brojlerových kurčiat a kvalitu produkovaného mäsa [Prefermented cereal product, enriched with gama-linolenic acid and its impact on production parameters broiler chickens and quality of produced meat]. In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 163-166.
2014
AFD
2014
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - MAČANGA, Ján - TREMLOVÁ, Bohuslava - TUREK, Peter. QUALITY OF SAUSAGES “SPIŠSKÉ PÁRKY” ON SLOVAK AND CZECH MARKETS. In: Folia veterinaria. 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1 - ISSN 0015-5748, Roč. 58, suppl. II (2014), s. 22-24.
2014
AFD
2014
AFD
FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - KREMPASKÁ, Klára - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Štúdium aktivity antioxidačných enzýmov v mitochondriách pečene a srdca po perorálnom príjme niektorých prírodných látok s potenciálnym antioxidačným účinkom [Study of antioxidant anzymes activities in liver and heart mitochondria after oral intake of certain natural compounds with antioxidant potential]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 92-95.
2014
AFD
2014
AFD
DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKOVÁ, Janka - ŽATKO, Daniel - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír. Účinnosť humínových kyselín na antioxidačný status v plazme a srdci pri vystavení stresovým podmienkam [Effectiveness of humic acid to antioxidant status in plasma and in heart under stress conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 88-91.
2014
AFD
2014
AFD
MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
2014
AFD
2014
AFD
ŽATKO, Daniel - VAŠKOVÁ, Janka - DŽURINOVÁ, Radka - VAŠKO, Ladislav - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových kyselín na antioxidačné parametre v pečeni a obličkách pri stresových podmienkach [The effect of humic acid feeding on antioxidant parameters in the liver and kidney under the stress conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 155-158.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657