Year
Cat
Year
Category
Publication
2019
AED
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
2019
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. B17 - vitamín? [B17 - vitamin?]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 179-181.
2019
AFD
2019
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Marketing verzus vedecké poznanie – komplexnejší pohľad na polyfenoly [Marketing versus scientific knowledge – more comprehensive view of polyphenols]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 189-191.
2019
AFH
2019
AFH
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - STUBENDEKOVÁ, Noémi - SOBEKOVÁ, Anna. Látky s antioxidačným účinkom v olivovom oleji [Substances with antioxidant effect in olive oil]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 247.
2019
AFH
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? [To drink or not to drink coffee?]. In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
BAB
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín [Composition of foods and foodstuffs]. Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
2019
GII
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 7