Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Effect of herbal extracts added to fish glaze and the method of thawing on oxidation changes in lipids in rainbow trout fillets. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 42-43.
2012
AFD
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - KOVALÍK, Pavol - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - POPELKA, Peter. Kvalita mäsa brojlerových kurčiat po podávaní vybraných extraktov rastlín vo vode. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 157-159.
2012
AFD
2012
AFD
NAGY, Jozef - PAULSEN, Peter - LAZÁR, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Porovnanie vybraných ukazovateľov chemického zloženia muflóna lesného s inými druhmi voľne žijúcej zveri. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 293-295.
2012
AFD
2012
AFD
POPELKA, Peter - MUDROŇOVÁ, Dagmar - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - KOŠČOVÁ, Jana. Probiotiká v akvakultúre. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 315-318.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Trend analysis of the dead on arrival and condemnation causes of broiler chickens from farm Lieskovec (The Slovak Republic) in the years 2006-2010. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 37-38.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Účinok extraktov rastlín pridaných do glazúry a spôsobu rozmrazovania na oxidačné zmeny tukov filiet pstruha dúhového. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 312-314.
2012
AFD
2012
AFD
BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MOLNÁR, Ladislav - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOVALÍK, Pavol - POPELKA, Peter. Účinok podávania extraktov repíka lekárskeho a šalvie lekárskej na oxidačnú stabilitu a senzorickú kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 292-294.
2012
AFD
2012
AFD
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGYOVÁ, Alena. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu králičieho mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 208-211.
2012
AFD
2012
AFD
MESARČOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - BAČA, Martin - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu rozmrazovania a glazúry s prídavkom rastlinných extraktov na kvalitu filiet pstruha dúhového. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 271-273.
2012
AFD
2012
AFD
PETROVIČ, Vladimír - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - LAZAR, Gabriel - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv suplementácie stopových prvkov do diéty pre hydinu na úroveň lipidovej peroxidácie po zmrazení mäsa. In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky X, Košice, 6. september 2012 : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. Košice : UVLF, 2012. 2012. ISBN 978-80-8077-282-6, s. 318-321.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 23 / 46