Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
BED
2012
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Obsah soli v deťmi obľúbených syroch. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 15.-17. október 2012, Vysoké Tatry, Stará Lesná : Zborník publikácií zo XIV. ročníka odbornej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2012. 2012. ISBN 978-80-89385-21-8, [CD-ROM], s. 63-68.
2011
ACB
2011
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Ladislav Vaško, Pavel Bystrický. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-246-8, 207 s.
2011
AED
2011
AED
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - CHUDÝ, Dušan - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Koncentrácia vápnika a horčíka v zrelých zemiakoch (Solanum tuberosum L.). In: Výživa a zdravie 2011. Nitra : SPU, 2011. 2011. ISBN 978-80-552-0699-8, s. 497-503.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - HAVADEJOVÁ, L. - JASENČÁKOVÁ, K.. Aminokyseliny v mäse diviny vo vzťahu k jeho senzorickým vlastnostiam. In: Seminár pri príležitosti životného jubilea (80. narodenín) Prof. Ing. Štefana Ivanka, DrSc. Košice, 26.5.2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-234-5, s. 69-75.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana. NaCl v mäsových výrobkoch určených pre deti. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso, SR. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, s. 97-100.
2011
AFD
2011
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Stanovenie fyzikálnochemických a senzorických vlastností syra Gouda. In: Seminár pri príležitosti nedožitých 90. narodenín prof. MVDr. Michala Bartíka, DrSc.. Košice, 9. december 2011. Košice : UVLF, 2011. 2011. ISBN 978-80-8077-257-4, s. 20-25.
2011
BED
2011
BED
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv chemického zloženia na rozdiely v senzorických vlastnostiach mäsa niektorých hospodárskych a divožijúcich zvierat. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 8-11.
2011
BEF
2011
BEF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MÁŠKA, Lukáš. Využitie TLC chromatografie na rýchlu detekciu biogénnych amínov v mliečnych výrobkoch. In: 6. EURÓPSKE SYMPÓZIUM (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Vysoké Tatry, 23. - 25. marec 2011 : 1. vyd. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-12-6, s. 1-7.
2010
ADF
2010
ADF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Different treatment effects on the hydroxymethylfurfural content in the honey. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, č. 4 (2010), s. 196-200.
2010
ADF
2010
ADF
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Physicochemical and sensory properties apraisal of ewe ’s cheese „bryndza “. In: Folia veterinaria. 2010. ISSN 0015-5748, Roč. 54, Suppl. (2010), s. 33.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235
Page 11 / 24