Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - TOMKOVÁ, Iveta. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie.. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.125-128.
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - TOMKOVÁ, Iveta. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa po rôznych spôsoboch separácie.. In: VIII. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 6.6.2006 : Sborník. 1. vyd. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s. 125-128.
2006
AFC
2006
AFC
NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - CEHLÁR, Ján - PAULSEN, Peter - PIPOVÁ, Monika - LEDECKÝ, Valent - POPELKA, Peter. Sledovanie údrznosti bazanta polovného a zajaca polného. In: XXXVI. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 18.ríjna 2006 : Konference o hygiene a technologii potravin. SBORNIK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.121-124.
2006
AFD
2006
AFD
LOHAJOVÁ, Ľuboslava - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Determination of Amoxicillin residues in poultry meat using the Premi Test and the STAR method. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 315-318.
2006
AFD
2006
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Metody stanovenia reziduí lieciv v potravinách zivocisneho povodu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 162-165.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovanie kvalitatívnych a mikrobiologických ukazovateľov chladených a zmrazených hydinových výrobkov [Comparison of qualitative and microbiological parameters of chilled and frozen poultry products]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie kvalitatívnych a mikrobiologickych parametrov chladenych a zmrazenych hydinovych vyrobkov. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 370-373.
2006
AFD
2006
AFD
NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Porovnanie niektorých parametrov chemického zloženia mechanicky separovaného hydinového mäsa a "baader" mäsa [A comparison of some parameters of chemical composition of mechanically deboned poultry meat and "baader meat"]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 79-81.
2006
AFD
2006
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUČKOVÁ, Marta - POPELKA, Peter. Sú vajcia plemena Araucana zdraviu prospešnejšie ako bežne produkované vajcia?. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie I.diel, Nitra, 5.-6. apríl 2006. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 216-219.
2006
AFD
2006
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Vplyv glazúrovania na obsah vody morských rýb [Influence of glazing on water content in fillets]. In: Hygiena alimentorum XXVII - Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny - záruke spokojnosti konzumenta. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2006. 2006. ISBN 80-7148-055-X, s. 173-176.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 459
Page 35 / 46