Year
Cat
Year
Category
Publication
2001
AFH
2001
AFH
SETLÁKOVÁ, M. - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna - ZABORSKIENE, Gintare. Výskyt a metódy detekcie Escherichia coli 0157:H7 v potravinách živočíšneho pôvodu. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. 2001. s.290.
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
2001
BDF
NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Medzinárodné gastronomické veľtrhy v Brne. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 106.
2001
BDF
2001
BDF
SALADIOVÁ, Danka - ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz. Salmonelózy - ako ďalej?. In: Informačný spravodajca KVL SR. 2001. ISSN 1336-1724, Roč. 10, č. 6 (2001), s. 633-634.
2000
AAB
2000
AAB
STEINHAUSER, Ladislav - BEŇOVSKÝ, Roman - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - ČERNÝ, Hugo - DVOŘÁK, Josef - INGR, Ivo - KEREKÉTY, Jozef - KUBÍČEK, Karel - MÁTÉ, Dionýz - MINKS, Jiří - NAGY, Jozef - NOVÁK, Pavel - PIPEK, Petr - SIMEONOVOVÁ, Jana - SOVJAK, Richard - STEINHAUSEROVÁ, Iva - STRAKOVÁ, Eva - SUCHÝ, Pavel - ŠUBRT, Jan - ŠVICKÝ, Emil - VEČEREK, Vladimír - VRCHLABSKÝ, Jaroslav - ZABLOUDIL, František. Produkce masa. Rec. Zdeněk Matyáš, Ján Pleva. 1. vyd. Brno : LAST 2000. ISBN 80-900260-7-9, 464 s.
2000
ADE
2000
ADE
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Evaluation of the sensitivity of individual test organisms to residual concentrations of selected types of anticoccidial drugs. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 2000. ISSN 0042-4870, Roč. 44, č. 2 (2000), s. 187-192.
2000
ADE
2000
ADE
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
2000
AFD
2000
AFD
BAKOŠOVÁ, Andrea - MÁTÉ, Dionýz - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Monascus purpureus ako možná alternatíva dusitanov v potravinárskom priemysle [Monascus purpureus as a possible alternative of nitrites in the food industry]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 120-122.
2000
AFD
2000
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - SOPKOVÁ, Drahomíra. Residues of anticoccidial drugs and their potential effect on human health. In: Hygiena Alimentorum XXI: Hygiene and Technology of Poultry, Eggs, Fish and Game : Proceedings of Lectures and Posters, June 1-3, 2000 High Tatras, Slovakia. 1. vyd. Košice : UVL, 2000. 2000. ISBN 80-8898-515-3, s. 124-126.
2000
AFD
2000
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - SOPKOVÁ, Drahomíra. Rezíduá antikokcidík a ich možný účinok na zdravie ľudí [Residues of anticoccidial drugs and their potential effect on human health]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny : Zborník prednášok a posterov, 1.-3. júna 2000, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. ISBN 80-7148-041-X, s. 210-212.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 365