Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFD
2007
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít [Food safety is also guaranteed by the level of general knowledge of sensory qualities]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 248-252.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - DITTRICHOVÁ, Helena - SABOLOVÁ, Gabriela. Hodnotenie kvalitatívnych ukazovateľov prírodných sójových nápojov počas deklarovanej doby skladovania [Evaluation of qualitative characteristics of satural soya during declared shelf live]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Klamlivé označovanie sójových nápojov [Misleading labeling of soya drinks]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga - MARCINČÁKOVÁ, Dana - DITTRICHOVÁ, Helena. Mikrobiálne farbivo Monascus purpureus a možnosti jeho využitia v potravinárskom priemysle [Microbiological pigment monascus purpureus and suitebility of its using in food industry]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 207-211.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena. Prírodné sójové nápoje pre zdravý životný štýl [Natural soya beverages for healthy life style]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 160-164.
2007
AFD
2007
AFD
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorické profily prírodných a rekombinovaných sójových nápojov dostupných v obchodnej sieti [Senzorical profiles of natural and reconstituted soya beverages available in our markets]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 349-353.
2007
AFD
2007
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARANOVÁ, Mária - PAŽÁKOVÁ, Janka - BENGIN, V.. Staphylococcus aureus - biologické riziko v procese zretia hrudkového syra [Staphylococcus aureus - biological risk in ripening of lump cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 248-253.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania mliečnych výrobkov a testovacích substancií poslucháčmi UVL [Assesment of senzory characteristics of milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 332-336.
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň rozlišovania senzorických vlastností vybraných potravinárskych komodít [Distinquishing standard of senzorial properties of foodstufs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 320-324.
2007
AFD
2007
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - BARANOVÁ, Mária. Využitie červenej fermentovanej ryže v potravinárskom priemysle [Use of red fermented rice in the food industry]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 354-356.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 309
Page 15 / 31