Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Senzorický profil jogurtov z obchodnej siete [Sensory profile of yogurts from trade network]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 377-380.
2016
AFD
2016
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján. Stanovenie základných fyzikálno-chemických parametrov v slovenských a rakúskych syroch [Determination of basic physical-chemical parameters of the slovak and austrian cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 180-184.
2016
AFD
2016
AFD
VÝROSTKOVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Účinnosť kyseliny kaprylovej a peroxidu vodíka na vybrané potravinové patogény [The efficacy of caprylic acid and hydrogen peroxide againts selected food pathogens]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, 7.-8.apríl 2016, Piešťany : Zborník prác z XIII. Vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na DVD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2016. 2016. ISBN 978-80-552-1481-8, DVD, s. 77-81.
2016
AFD
2016
AFD
VARGOVÁ, Mária - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - HROMADA, Rudolf - TOROPILOVÁ, Denisa - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - ECKEROVÁ, Radka. Use of ATP bioluminescence methods in the prevention of foodborne diseases [Využitie ATP bioluminiscenčnej metódy v prevencii vzniku alimentárnych nákaz]. In: 5th annual scientific congress on Zoonoses, Foodborne and Waterborne Diseases – Protection of Public and Animal Health, Bratislava,18th– 20th October 2016 : Congress proceedings. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-09-0, CD-ROM, s. 473-476.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
AFH
2016
AFH
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana. Detekcia faktorov virulencie a antimikrobiálnej rezistencie u stafylokokových izolátov z bryndze. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 59-60.
2016
BDE
2016
BDE
REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - TUREK, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana. Stanovenie citlivosti stafylokokových kmeňov izolovaných z králika divého (Oryctolagus cuniculus) voči beta-laktámovým antibiotikám [Determination of the suspectibility of Staphylococcus strains isolated from wild]. In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Vol. 27, č. 7(2016), s. 30-32.
2016
BEE
2016
BEE
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania [Sensory evaluation of sheep and cow´s fermented milk products during storage]. In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 175-179.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 28