Year
Cat
Year
Category
Publication
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Stužené tuky - vplyv na zdravie konzumentov a poplašné správy. In: 3. Európsky seminár. 9. - 11. apríl 2008. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2008. 2008. 5 s.
2008
AFD
2008
AFD
SOKOL, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Využitie analytických metód pri stanovení rezíduí liečiv v potravinách živočíšneho pôvodu [Using of the analytical methods for determination of the drugs residues in food of animal origin]. In: X. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov. 15.-17. október 2008. Košice : ELSEWA, s.r.o., 2008. 2008. ISBN 978-80-89385-003, 2 s.
2008
AFD
2008
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
2008
BCI
2008
BCI
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Handbook for Practical Lessons from Meat Hygiene and Technology. Rec. Viera Lenártová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVL 2008. ISBN 978-80-8077-094-5, 112 s.
2008
BDF
2008
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso, jeho vlastnosti, premeny a ich posudzovanie [Časť druhá: Vzhľad, vôňa, konzistencia a chuť mäsa]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. ISSN 1335-0099, Roč. 33, č. 1 (2008), s. 19-21.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - BYSTRICKÝ, Pavel. Bezpečnosť potravín verzus monoaminooxidáza inhibujúce lieky [Food safety verzus monoamino oxidase inhibiting drugs]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 271-274.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Bolesť hlavy ako dôsledok konzumácie určitých potravín. In: 2. Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. s.
2007
AFD
2007
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Čerstvé mäso , jeho vlastnosti, premeny a ich senzorické posudzovanie. In: KVALITA A BEZPEČNOSŤ POTRAVÍN 2007 (CD ROM) : III.medzinárodná konferencia. Bratislava, 2007. 2007. s. 33-35.
2007
AFD
2007
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva. Je korelácia medzi putrefaktívnymi faktormi a výskytom putrescínu v syroch? [Is it direct correlation between putrefaction factors and putrescine presence in cheese?]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 138-143.
2007
AFD
2007
AFD
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Klamlivé označovanie sójových nápojov [Misleading labeling of soya drinks]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 340-345.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 235