Year
Cat
Year
Category
Publication
2024
V3
2024
V3
KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír. Effect of selected bacteria of the genus Pseudomonas on the quality of raw cow’s milk. In: Polish Journal of Veterinary Sciences. 2024. ISSN 1505-1773, Vol. 27, no. 2 (2024), p. 229-239.
(2022: 0.800 - IF, 32 - H-index, 0.900 - IF 5y, 0.242 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2022: 0.800 - IF, 32 - H-index, 0.900 - IF 5y, 0.242 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2024
V3
2024
V3
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera - VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - ZIGO, František - BARTÁKOVÁ, Klára. Occurrence of Enterococci in the process of artisanal cheesemaking and their antimicrobial resistance. In: Life. 2024. ISSN 2075-1729, Vol. 14, no. 7 (2024), art. no. 890, p. [1-13]
(2022: 3.200 - IF, 46 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.634 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2022: 3.200 - IF, 46 - H-index, 3.200 - IF 5y, 0.634 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - HANZELOVÁ, Zuzana. Kvalita mrazeného špenátového pretlaku z pohľadu spotrebiteľa [Quality evaluation of frozen spinach puree from the consumer's point of view]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 126-131.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - HANZELOVÁ, Zuzana. Mrazené ovocie a zelenina – význam vo výžive ľudí a jeho kvalita a bezpečnosť – koncept „jedno zdravie“ [Frozen fruits and vegetables – importance in human nutrition and its quality and safety – concept „one health“]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 111-116.
2024
V2
2024
V2
HANZELOVÁ, Zuzana - DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - LOVAYOVÁ, Viera. Zastúpenie radu Enterobacterales a rodu Enterococcus v bazénových vzorkách rôznych druhov mliek [Representation of Enterobacterales and Enterococcus genus in bulk milk samples of different animal species]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 17-22.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MEGYESY EFTIMOVÁ, Zuzana. Mikrobiologická kvalita konzervovaného zeleného hrášku [Microbiological quality of preserved green peas]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 389-394.
2024
V2
2024
V2
DUDRIKOVÁ, Eva - ZAHUMENSKÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - LOVAYOVÁ, Viera. Mrazené ovocie a zelenina: bezpečnosť a kvalita pre verejné zdravie [Frozen fruits and vegetables: safety and quality for public health]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 231-239.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 8