Year
Cat
Year
Category
Publication
2002
AFD
2002
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPESKO, Peter - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kontaminácia mlieka dojníc rezíduami antibiotík po ich terapeutickej aplikácii. In: Rizikové faktory potravinového reťazca : Nitra 26. september 2002. : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 2002. ISBN 80-8069-076-6, s. 99-101.
2002
AFD
2002
AFD
NAGY, Jozef - BULECA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Využitie nového genofondu hydiny vhodného do tvrdších podmienok rizikových oblastí [Utilization of new poultry gene pool useful in harder conditions of risk areas]. In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. Zborník z XI. vedeckého sympózia s medzinárodnou účasťou, 21. - 22. november 2002, Hrádok pri Jelšave. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, ZO pri Ústave geotechniky SAV, 2002. 2002. s. 180-185.
2002
BDF
2002
BDF
POPELKA, Peter - HORSKÁ, D. - POPELKA, Pavol - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Detekcia falšovania ovčieho mlieka a syrov pomocou enzýmovej imunoanalýzy (ELISA). In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 3 (2002), s. 36-37.
2002
BDF
2002
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
2001
ADF
2001
ADF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf - HAJURKA, Jaroslav - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Hodnotenie mlieka mastitídnych dojníc pred a po ukončení liečby [Estimation of milk of dairy with mastitis before and after treatment]. In: Acta Fytotechnica et Zootechnica. 2001. ISSN 1335-258X, Roč. 4, č. 1 (2001), s. 17-21.
2001
AEC
2001
AEC
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Antibiotic residues in milk of dairy cows after mastitis treatment. In: Safety assurance during food processing 29.sept.-1.okt.2001 : Event 2, proceeding. Viedeň : University of veterinary medicine, 2029. s.99-100.
2001
AFC
2001
AFC
ŠEBESTOVÁ, Dana - POPELKA, Pavol - MÁTÉ, Dionýz - MARCINČÁK, Slavomír - SETLÁKOVÁ, M.. Monascus - mikrobiálne farbivá ako alternatíva k používaniu dusitanov v mäsovej výrobe [Monascus - microbial colours as a alternative to using of nitrits in meat processing]. In: Doktorandské spisy III. Konference mladých vědeckých pracovníku. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2001. 2001.
2001
AFD
2001
AFD
NAGY, Jozef - HAJURKA, Jaroslav - POPELKA, Pavol - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MARCINČÁK, Slavomír - HURA, Vladimír. Reziduá oxytetracyclínu v mlieku dojníc po intrauterinnom podávaní [Oxytetracycline residues in cows milk after intrauterinal administration]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 222-224.
2001
AFD
2001
AFD
POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - HAJURKA, Jaroslav - MARCINČÁK, Slavomír. Rezíduá penicilínov v mlieku dojníc po terápii antibiotikami [Penicillin residues in milk of dairy cows after antibiotic treatment]. In: Hygiena Alimentorum XXII: Mlieko a mliečne výrobky na začiatku nového milénia : Zborník prednášok a posterov, 5.-7.júna 2001, Štrbské Pleso, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : UVL, 2001. 2001. ISBN 80-88985-39-0, s. 217-219.
2001
BDF
2001
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 657