Publishing activity of the University

 
After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Cat
Year
Category
Publication
2007
AFD
2007
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Vplyv nových spracovateľských technológií na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 83-86.
2007
FAI
2007
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov. [Safety and Quality of milk amd milk products]. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors]. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006
AFC
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products]. In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
2006
AFC
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BURDOVÁ, Oľga. Štandardizácia sójových nápojov-alternatívneho zdroja bielkovín. Standardization of Soya Drinks-an alternative source of protein. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. 2006. s.56-59.
2006
AFC
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VÁCLAVOVÁ, Andrea - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň hodnotenia modelových substancií poslucháčmi UVL v špecializovanom senzorickom laboratóriu. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 106-109.
2006
AFD
2006
AFD
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov [Safety foodstuffs also depend on the professional assessors]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - I. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-681-0, s. 26-30.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272
Page 15 / 28