Year
Cat
Year
Category
Publication
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
AFH
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
2016
BBB
2016
BBB
CHLEBO, Peter - MAĽA, Pavel. Anatómia a fyziológia GITu [Anatomy and physiology of GIT]. In: Ján Keresteš a kolektív. Mlieko vo výžive ľudí. 1. vyd. Bratislava : Cad Press, 2016. 2016. ISBN 978-80-88969-72-3, s. 292-340.
2016
BEE
2016
BEE
SEMJON, Boris - DUDRIKOVÁ, Eva - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Senzorické hodnotenie ovčích a kravských kyslomliečnych výrobkov počas skladovania [Sensory evaluation of sheep and cow´s fermented milk products during storage]. In: Celostátní přehlídky sýrů 2016, 19.-20. leden 2016, Praha : Výsledky přehlídek a sborník příspěvků konference "Mléko a sýry". 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2016. 2016. ISBN 978-80-7080-973-0, online, s. 175-179.
2016
FAI
2016
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia [Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities]. 1. vyd. Košice : UVLF 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, 427 s.
2016
FAI
2016
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník abstraktov prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferncie [Proceedings of abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities]. 1. vyd. Košice : UVLF 2016. ISBN 978-80-8077-485-1, 119 s.
2016
GII
2016
GII
MAĽA, Pavel. Hygiena Alimentorum XXXVII. Medzinárodná vedecká konferencia "Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít". In: Slovenský veterinársky časopis. 2016. 2016. ISSN 1335-0099, Roč. 41, č. 3-4 (2016), s. 156-158.
2015
AED
2015
AED
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana. Kvalitatívne hodnotenie syru gouda vyrobeného v domácich a priemyselných podmienkach [Qualitative evaluation of gouda cheese made at home and in industrial conditions]. In: Zdravie zvierat, kvalita krmív a potravín - AGROKOMPLEX 2015 : Zborník vedeckých príspevkov. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-478-3, CD-ROM, s. 70-73.
2015
AFC
2015
AFC
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Zmeny kolorimetrických parametrov nízkodohrievaných syrov počas skladovania [Changes in colorimetric parameters of cheeses made from lowheated curd during storage]. In: Hygiena a technologie potravin – XLV. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 14. a 15. října 2015 : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. 2015. ISBN 978-80-7305-762-6, CD ROM, s. 172-176.
2015
AFD
2015
AFD
MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Hladiny kontaminantov u voľne žijúcej zveri v rozdielnych oblastiach Slovenska [Levels ofcontaminantsin wild living animals of two different areas in Slovakia]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 187-189.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 272