Year
Cat
Year
Category
Publication
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Fyzikálne a chemické zmeny počas zrecieho procesu mäsa prepelíc. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 235-238.
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - KOŽÁROVÁ, Ivona. Physical and chemical changes during the ripening process in quail´s meat. In: Folia veterinaria. 2012. ISSN 0015-5748, Roč. 56, Suppl. 1 (2012), s. 14-15.
2012
AFD
2012
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - KOTTFEROVÁ, Lucia - MOLNÁR, Ladislav - BRENESSELOVÁ, Martina - KOŽÁROVÁ, Ivona. Porovnanie zrecieho procesu v mäse farmovo chovaných a voľne žijúcich kačíc divých. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 258-261.
2012
AFD
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - NAGY, Jozef. Priebeh zrecieho procesu mäsa diviakov v závislosti od spôsobu ulovenia. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 262-265.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BAČA, Martin - MAČANGA, Ján - TUREK, Peter. Rozkladné zmeny tukov stehnovej svaloviny pštrosa počas chladiarenského skladovania. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 160-162.
2012
AFD
2012
AFD
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Stanovenie obsahu myoglobínu v pštrosom mäse a jeho senzorická analýza. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 300-303.
2012
AFD
2012
AFD
BODNÁR, Martin - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGYOVÁ, Alena. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu králičieho mäsa. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 208-211.
2012
AFD
2012
AFD
MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin. Vplyv spôsobu ulovenia na priebeh fyzikálno-chemických zmien prebiehajúcich v mäse diviakov lesných počas chladiarenského skladovania. In: V. vedecká konferencia: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, Nitra, 8. - 9. november 2012. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2012. 2012. ISBN 978-80-970552-6-4, [CD-ROM], s. 266-269.
2012
AFG
2012
AFG
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European Brown hare. In: . Game meat Hygiene in Focus, 11.-12. October 2012, Vienna : Abstracts. Vienna : University of Veterinary Medicine, 2012. 2012. ISBN 3-901950-10-9, s. 57.
2012
BDF
2012
BDF
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Analýza mäsa a mäsových výrobkov s použitím elektroforetického analyzátora. In: Slovenský veterinársky časopis. 2012. ISSN 1335-0099, Roč. 37, č. 2 (2012), s. 78-79.
Last database update: 08. 10. 2024 08:37
Number of records in database: 157