Publishing activity

  Máté Dionýz, Prof. DVM, PhD

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2001
AFH
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - ČONKOVÁ, Eva - PÁSTOROVÁ, Bernardína - SETLÁKOVÁ, M.. Mikrobiálny rozbor mäsových výrobkov a surovín. In: . Zdravie a mikroorganizmy, Košice5.-9.septembra 2001 : Zborník abstraktov: 22. Kongres Československej spoločnosti mikrobiologickej s medzinárodnou účasťou. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. s. 223.
2001
AFH
SETLÁKOVÁ, M. - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAKOVÁ, Anna - ZABORSKIENE, Gintare. Výskyt a metódy detekcie Escherichia coli 0157:H7 v potravinách živočíšneho pôvodu. In: . Zdravie a mikroorganizmy. Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice : Abstrakty, 5.-9.septembra 2001, Košice. Košice-Praha : Československá spoločnosť mikrobiologická, 2001. s.290.
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL, 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Medzinárodné gastronomické veľtrhy v Brne. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 106.
2001
BDF
SALADIOVÁ, Danka - ĎUREČKO, Rastislav - MÁTÉ, Dionýz. Salmonelózy - ako ďalej?. In: Informačný spravodajca KVL SR. 2001. ISSN 1336-1724, Roč. 10, č. 6 (2001), s. 633-634.
2000
AAB
STEINHAUSER, Ladislav - BEŇOVSKÝ, Roman - BYSTRICKÝ, Pavel - CABADAJ, Rudolf - ČERNÝ, Hugo - DVOŘÁK, Josef - INGR, Ivo - KEREKÉTY, Jozef - KUBÍČEK, Karel - MÁTÉ, Dionýz - MINKS, Jiří - NAGY, Jozef - NOVÁK, Pavel - PIPEK, Petr - SIMEONOVOVÁ, Jana - SOVJAK, Richard - STEINHAUSEROVÁ, Iva - STRAKOVÁ, Eva - SUCHÝ, Pavel - ŠUBRT, Jan - ŠVICKÝ, Emil - VEČEREK, Vladimír - VRCHLABSKÝ, Jaroslav - ZABLOUDIL, František. Produkce masa. Rec. Zdeněk Matyáš, Ján Pleva. 1. vyd. Brno : LAST, 2000. ISBN 80-900260-7-9, 464 s.
2000
ADE
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
2000
AFD
BAKOŠOVÁ, Andrea - MÁTÉ, Dionýz - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Monascus purpureus ako možná alternatíva dusitanov v potravinárskom priemysle : [Monascus purpureus as a possible alternative of nitrites in the food industry] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. s. 120-122.
2000
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - SOPKOVÁ, Drahomíra. Residues of anticoccidial drugs and their potential effect on human health. In: Hygiena Alimentorum XXI: Hygiene and Technology of Poultry, Eggs, Fish and Game : Proceedings of Lectures and Posters, June 1-3, 2000 High Tatras, Slovakia. 1. vyd. Košice : UVL, 2000. ISBN 80-8898-515-3, s. 124-126.
2000
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - SOPKOVÁ, Drahomíra. Rezíduá antikokcidík a ich možný účinok na zdravie ľudí : [Residues of anticoccidial drugs and their potential effect on human health] In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny : Zborník prednášok a posterov, 1.-3. júna 2000, Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. ISBN 80-7148-041-X, s. 210-212.
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 365
Page 31 / 37