Publishing activity

  

After 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Year
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Year
Category
Publication
2014
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - MAČANGA, Ján - KOŽÁROVÁ, Ivona. Sledovanie účinkov probiotík a ľanového semena v problémovom chove prasiat a ich vplyv na kvalitu mäsa : [Monitoring the effects of probiotics and flaxseed on problematic pigs and their influence on quality of meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 105-108.
2014
AFD
TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Tradičné mäsové výrobky a potenciál ich výroby v SR : [Traditional meat products and their potential for production in Slovakia] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 188-191.
2014
AFD
MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - VAŠKO, Ladislav - KARAHUTA, Jaroslav - MAČANGA, Ján - KONKOĽ, Pavol. Účinok pridávania humínových kyselín do krmiva na výťažnosť a kvalitu produkovaného mäsa hydiny : [Effect of adding humic acids to feed on carcass yield and quality of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 179-181.
2014
AFD
NAGY, Jozef - BODNÁR, Martin - POPELKA, Peter - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv kvantovej terapie na kvalitu mäsa hovädzieho dobytka : [Effect of quantum therapy on the beef quality] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 229-232.
2014
AFD
REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MAČANGA, Ján. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka : [Animal fats and their effect on the health of humans] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 9-12.
2014
AFD
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality : [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
2014
AFD
KORÉNEK, Marián - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - BRENESSELOVÁ, Martina - HEINOVÁ, Dagmar - HÚSKA, Miroslav - ŠTEFFEKOVÁ, Zuzana. Zmeny aktivity LDH počas zrecích procesov mäsa zabitých a zastrelených králikov divých : [Changes of lactate dehydrogenase activity during ripening process of killed and shot wild rabbit´s meat] In: Lazarové dni výživy a veterinárnej dietetiky XI, 2. - 3. 9. 2014, Košice : Zborník prednášok: Medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-408-0, s. 265-268.
2014
AFH
MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Sledovanie ukazovateľov kvality Spišských párkov : [Monitoring quality indicators of "Spišské párky"] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 56.
2014
AFH
BRENESSELOVÁ, Martina - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Zmeny koncentrácie kyseliny mliečnej mäsa pštrosov počas chladiarenského skladovania : [Changes in the concentration of lactic acid in the ostrich meat during the storage] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Konferencia. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : Zborník abstraktov zo VII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2014. ISBN 978-80-89738-01-4, s. 29.
2014
BBA
KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - SMULDERS, Frans J. M. - PAULSEN, Peter - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - KORÉNEK, Marián. Lactic acid concentration and pH values in muscles of European brown hare. In: ed. Peter Paulsen, A. Bauer, Frans J. M. Smulders. Trends in game meat hygiene : From forest to fork. 1. vyd. Wageningen : Wageningen Academic Publishers, 2014. ISBN 978-90-8686-238-2, s. 345-350, [1,01AH]
Last database update: 09. 05. 2024 08:32:29
Number of records in database: 157
Page 10 / 16