Publikačný výstup

Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín.

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter - TUREK, Peter. Technológia výroby a kvalita produktov hydiny, rýb, zveriny a medu : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Oľga Luptáková, Pavel Maľa. 1. vyd. Košice : UVLF, 2011. ISBN 978-80-8077-258-1, 376 s.
Rok vydania:
2011
Kategória:
ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
Recenzenti:
Oľga Luptáková, Pavel Maľa.
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVLF
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-258-1
Rozsah:
376 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský