Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2021
BEF
2021
BEF
BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna. Antinutričné bielkoviny v strukovinách. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 34-41.
2021
BEF
2021
BEF
HRUŠKOVÁ, Tatiana - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna. Maillardove a karamelizačné reakcie v modelovom systéme. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 48-52.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká surovej stravy. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 60-69.
2021
BEF
2021
BEF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv vody a obsahu minerálnych látok na procesy prebiehajúce pri výrobe piva. In: Príroda len ťažko vydáva svoje tajomstvá : 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. 2021. ISBN 978-80-8077-724-1, s. 70-75.
2020
ACB
2020
ACB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Chémia potravín. Rec. Beáta Hubková, Mária Milkovičová. 3.dopl. vyd. Košice : UVLF 2020. ISBN 978-80-8077-662-6, 224 s. [11,26AH]
2020
ADF
2020
ADF
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Polyfenolové látky v rastlinnej strave a vo forme výživových doplnkov [Polyphenol substances in the plant-based foods and in the form of dietary supplements]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2020. ISSN 2585-9609, Roč. 2, č. 1 (2020), s. 62-69.
2020
AFD
2020
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Voda a minerálne látky v pive [Water and minerals in beer]. In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 101-105.
2019
ADF
2019
ADF
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín [Influence of pH of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines]. In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2019. ISSN 2585-9609, Roč. 1, č. 4 (2019), s. 7-16.
2019
AED
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
2019
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. B17 - vitamín? [B17 - vitamin?]. In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 179-181.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 300
Strana 4 / 30