Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2011
BDE
2011
BDE
FAŠIANGOVÁ, Katarína - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Nekonečná téma: Mäso v mäsovom výrobku. In: Maso. 2011. ISSN 1210-4086, Roč. 22, č. 4 (2011), s. 5-9.
2011
BDE
2011
BDE
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - SUPUKA, Peter. Vplyv dusíkového faktora na výpočet obsahu mäsa v mäsovom výrobku [Influence of nitrogen factor on calculation of meat content in meat-product]. In: Maso. 2011. ISSN 1210-4086, Roč. 22, č. 5 (2011), s. 18-19.
2011
BDF
2011
BDF
PLEVA, Ján - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef. K epizootologickej a epidemiologickej problematike leptospiróz. In: Infovet. 2011. ISSN 1335-1907, Roč. 18, č. 5-6 (2011), s. 248-250.
2011
BDF
2011
BDF
TUREK, Peter. Spišský párok v duchu tradície [Spis sausage in a spirit of tradition]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2011. ISSN 1335-0099, Roč. 36, č. 1 (2011), s. 13-14.
2011
BED
2011
BED
TUREK, Peter - FAŠIANGOVÁ, Katarína - PRIBULA, Milan. Mechanicky separované mäso a percento mäsa v mäsovom výrobku. In: XIII. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo-obchod-služby), Štrbské Pleso, 24. - 26. október 2011 : Zborník príspevkov z odbornej akcie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-16-4, CD-ROM, s. 65-69.
2011
BEF
2011
BEF
TUREK, Peter. Potravinový kódex SR a jeho budúcnosť. In: Manažment miest a obcí - právne aspekty súvisiace so spoločenskými, domácimi a voľne žijúcimi živočíchmi. Vysoké Tatry, 22. - 24. jún 2011 : Košice : ELSEWA, 2011. 2011. ISBN 978-80-89385-15-7, s. 1-4.
2011
FAI
2011
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXXII: Mäso a mäsové výrobky - produkcia, bezpečnosť a kvalita pri príležitosti životného jubilea Prof. MVDr. Petra Tureka, PhD. 11.-13. mája 2011, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. [Meat and Meat Products - Production, Safety and Quality]. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2011. ISBN 978-80-8077-231-4, 249 s.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter. Kvalita mäsových výrobkov od noriem po zaručené tradičné špeciality. In: Již 700 let rozumíme masu. Sborník přednášek na konferenci realizovanou v rámci projektu "Český svaz zpracovatelú masa - informačně vzdělávací akce mezinárodního charakteru v roce 2010". Brno, 3.3.2010. : ČSZM. 2010. s. 17-32.
2010
AFC
2010
AFC
TUREK, Peter - SUPUKA, Peter - POPELKA, Peter. Spišský párok v duchu tradície. In: XL. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin Brno, 14. - 15. října 2010. Brno : VFU, 2010. 2010. ISBN 978-80-7305-121-1, s. 34-37.
2010
AFD
2010
AFD
TUREK, Peter. Spotrebiteľ, kvalita mäsových výrobkov a prídavné látky. In: 5. Európsky seminár (poľnohospodárstvo - obchod - služby).Tatranská Štrba, 8.-10. marca 2010. Košice : ELSEWA, 2010. 2010. CD-ROM, . 7.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 17 / 38