Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2001
BCI
2001
BCI
PRÍBELA, Alexander - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária - NAGY, Jozef. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín, aditívnych látok a výrobkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2001. ISBN 80-968464-6-9, 189 s.
2001
BDF
2001
BDF
BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Bezpečné potraviny - úlohy a zameranie veterinárskeho lekárstva pri produkcii potravín. In: Infovet. 2001. ISSN 1335-1907, Roč. 8, č. 6 (2001), s. 38-39.
2001
BDF
2001
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - POPELKA, Peter. Chromatografické metódy stanovenia oxidačných procesov v lipidoch. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 94-97.
2001
BDF
2001
BDF
ĎUREČKO, Rastislav - BREYL, Ivo - TUREK, Peter. Rastlinné oleje a polyaromatické uhľovodíky dovezené do SR. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 5 (2001), s. 262-264.
2001
BDF
2001
BDF
TUREK, Peter. Slintačka a krívačka z pohľadu surovín a potravín živočíšneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2001. ISSN 1335-0099, Roč. 26, č. 2 (2001), s. 69.
2000
ADE
2000
ADE
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter. Vplyv prírodných antioxidantov na kvalitu trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov. In: Czech Journal of Food Sciences. 2000. ISSN 1212-1800, Vol. 18, č. 4 (2000), s. 124-128.
2000
ADF
2000
ADF
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Tylosin residues in the muscles of laying hens after its experimental administration in drinking water. In: Folia veterinaria. 2000. ISSN 0015-5748, Roč. 44, č. 3 (2000), s. 133-135.
2000
AFC
2000
AFC
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter. Výskyt mikroskopických húb v tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch, koreninách dostupných v maloobchodnej sieti a ovplyvnenie ich rastu kmeňom Lactobacillus species [The occurrence of microscopic filamentous fungi in heat-untreated meat products, in different spices collected from markets in Slovak republic and inhibition of growth of microscopic filamentous fungi by Lactobacillus species]. In: Doktorandské spisy II.. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2000. 2000. ISBN 80-85114-79-8, s.
2000
AFD
2000
AFD
TUREK, Peter - VANÍKOVÁ, D. - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Mikrobiológia zmrazeného a rozmrazeného hydinového mäsa [The microbiology of frozen and defrosted poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 134-137.
2000
AFD
2000
AFD
MIŽÁKOVÁ, Adriana - TUREK, Peter - BAKOŠOVÁ, Andrea. Možnosti výskytu ochratoxínu a hydiny, jeho toxikokinetika a ochratoxikóza hydiny [The occurence of ochratoxin a in poultry, the toxicokinetics ochratoxin a, and ochratoxicosis of poultry]. In: Hygiena alimentorum XXI - Hygiena a technológia hydiny, vajec, rýb a zveriny. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2000. 2000. s. 188-191.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 29 / 38