Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - ŽOLDOŠ, Peter. Glazúrovanie morských rýb [Glazing of fish fillets]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 350-353.
2007
AFD
2007
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - ŽOLDOŠ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Glazúrovanie rýb [Glazing of fish]. In: Rizikové faktory potravového reťazca, 11.10.2007, Nitra : Zborník z medzinárodnej konferencie. 1. vyd. Nitra : SPU, 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-948-2, s. 179-182.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Pavol - NAGY, Jozef. Rezíduá antibiotík v potravinách živočíšneho pôvodu. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. 2. -4. mája 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 144-148.
2007
AFD
2007
AFD
KORÉNEKOVÁ, Beáta - BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v priebehu experimentálnej výroby kravského hrudkového syra. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 280-282.
2007
AFD
2007
AFD
ŠIRJOVOVÁ JANA, N/A - NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - PAŽÁKOVÁ, Janka. Sledovanie teplotných podmienok skladovania prepravy a predaja mliečnych výrobkov [Monitoring of temperature conditions at the storage, transport, and sale of milk products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-291.
2007
AFD
2007
AFD
SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír. Stanovenie tylozínu v ovčom mlieku metódou HPLC. In: Bezpečnosť a kontrola potravín 2007. 2007. ISBN 978-80-8069-861-4, s. 297-301.
2007
BCI
2007
BCI
JANTO, Rudolf - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - SOJÁKOVÁ, Dagmar - LEHOCKÝ, Marcel - POKORNÝ, Jozef. Legislatíva platná v SR týkajúca sa zveriny. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. 98 s.
2007
BCI
2007
BCI
JANTO, Rudolf - NAGY, Jozef - LAZÁR, Peter - SOJÁKOVÁ, Dagmar - LEHOCKÝ, Marcel - POKORNÝ, Jozef. Vyšetrenie zveri po ulovení : Učebný text pre potreby poľovníkov. Rec. 1. vyd. Košice : IVVL 2007. ISBN 978-80-89280-11-7, 63 s.
2007
BDE
2007
BDE
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TOMKOVÁ, Iveta. Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95.
Posledný update databázy: 15. 12. 2025 11:02
Počet záznamov v databáze: 587