Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFD
2019
AFD
BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 196-200.
2019
AFD
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Je farba kakaa najvýznamnejším kritériom kvality? [Is cocoa color the most important quality criterion?]. In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 55-63.
2019
AFD
2019
AFD
SOKOLOVSKÁ, Martina - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Senzorické hodnotenie kakaa a kakaových výrobkov [Sensory evaluation of coccoa and products]. In: Chémia a technológie pre život : 21. celoslovenská študentská vedecká konferencia s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Bratislava : Slovenská technická univerzita, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-015-8, s. 393-394.
2019
AFD
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - NÉMETHOVÁ, Gabriela - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Sledovanie niektorých vlastností kozieho mlieka v priebehu roka [Monitoring of some goat´s milk properties during the year]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 241-251.
2019
AFD
2019
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - SOKOLOVSKÁ, Martina - SEMJON, Boris. Vplyv farby a pH kakaa na vzhľad výrobkov [Effect of color and pH of cocoa on the products appearance]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít. 15.-17. máj 2019, Štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-620-6, CD-ROM, s. 252-257.
2019
AFD
2019
AFD
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel. Vybrané antimikrobiálne vlastnosti kmeňov Lactobacillus plantarum zo surového ovčieho mlieka [Selected antimicrobial properties of Lactobacillus plantarum strains from raw ewes milk]. In: XXI. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo-obchod-služby) : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2019. 2019. ISBN 978-80-89385-48-5, s. 59-63.
2019
AFG
2019
AFG
DIČÁKOVÁ, Zuzana. Monitoring of the salt content in cheeese and the other dairy products designated for Pre-school children [Sledovanie obsahu soli v syroch a ďalších mliečných výrobkoch určených pre deti predškolského veku]. In: Food Safety and Hygiene & Nutrition, Food Science and Technology. Journal of food technology and preservation. 2019. 2019. ISSN 2591-796X, Vol. 3, no. 3 (2019), p. 21.
2019
AFH
2019
AFH
BAUER, Susanne - DIČÁKOVÁ, Zuzana - VATAŠČINOVÁ, Tatiana - BAUER, Friedrich - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiological condition of bryndza from approved dairy plants in Slovakia [Obsah biogénnych amínov a mikrobiologický stav bryndze zo schválených mliekarní na Slovensku]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XL : konferencia. HYGIENA ALIMENTORUM XL: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 15.-17. máj 2019, štrbské Pleso, Slovenská republika : recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-619-0, s. 48.
2019
AFH
2019
AFH
MIHALIKOVÁ, Júlia - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Hodnotenie stravovacích návykov vo vzťahu k nadmernej konzumácii sacharidov a porovnávanie chuti cukrov a náhradných sladidiel [Evaluation of nutrition habits in relation to the excessive saccharides consumption and comparison of sugars and sweeteners taste]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 45.
2019
AFH
2019
AFH
HUTNÍKOVÁ, Erika - DIČÁKOVÁ, Zuzana. Obsah soli v mliečnych výrobkoch pre deti predškolského veku [Salt content in milk products for pre-school children]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 42-43.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 16