Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2013
BEF
2013
BEF
TUREK, Peter. Vykonávacie predpisy k zákonu o potravinách a budúcnosť. In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM], s. 30-33.
2013
GII
2013
GII
TUREK, Peter. Doc. MVDr. Štefan Izák oslávil svoje 90. narodeniny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2013. 2013. ISSN 1335-0099, Roč. 38, č. 5-6 (2013), s. 307.
2013
GII
2013
GII
TUREK, Peter. Prof. MVDr. Ján PLEVA, DrSc. oslávil 85. narodeniny. In: Slovenský veterinársky časopis. 2013. 2013. ISSN 1335-0099, Roč. 38, č. 5-6 (2013), s. 305-306.
2012
ACB
2012
ACB
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Senzorické hodnotenie potravinárskych surovín : Vysokoškolská učebnica pre študijný program Trh a kvalita potravín. Rec. Eva Dudriková, Janka Pažáková. 1. vyd. Košice : UVLF 2012. ISBN 978-80-8077-298-7, 159 s.
2012
ADF
2012
ADF
LAUKOVÁ, Andrea - TUREK, Peter. Application of nisin into slovak fermented salami púchov experimentally inoculated with Listeria innocua. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Vol. 6, č. 4 (2012), online, s. 32-35.
2012
ADF
2012
ADF
ŠPAKOVSKÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - TUREK, Peter. Polyfenolic content and antioxidative activity of wines from the Sobrance wine region. In: Potravinárstvo. 2012. ISSN 1337-0960, Vol. 6, č. 3 (2012), online, s. 32-35.
2012
AFC
2012
AFC
ŠPAKOVSKÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Antioxidačné vlastnosti vín východoslovenskej vinohradníckej oblasti. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 251-254.
2012
AFC
2012
AFC
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Porovnanie úhynov počas výkrmu, prepravy a výsledkov prehliadky post mortem brojlerových kurčiat z hál s rôznou technológiou. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 180-183.
2012
AFD
2012
AFD
LUPTÁKOVÁ, Oľga - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TUREK, Peter - NAGYOVÁ, Alena. Analýza trendov úhynu počas prepravy a príčin nepožívateľnosti brojlerových kurčiat v rokoch 2006-2010. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 193-196.
2012
AFD
2012
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - ŠPAKOVSKÁ, Eva - BAČA, Martin - TUREK, Peter - BAFFIOVÁ, Dianna. Antioxidačné vlastnosti vín Sobraneckého vinohradníckeho rajónu. In: Bezpečnosť a kontrola potravín, Nitra, 28. -.29. marec 2012 : Zborník prác z IX. medzinárodnej vedeckej konferencie. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2012. 2012. ISBN 978-80-552-0769-8, s. 238-241.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375
Strana 12 / 38