Publikačný výstup

Antioxidačné vlastnosti vín východoslovenskej vinohradníckej oblasti.

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠPAKOVSKÁ, Eva - MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - TUREK, Peter - MÁTÉ, Dionýz. Antioxidačné vlastnosti vín východoslovenskej vinohradníckej oblasti. In: Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012. Brno : VFU, 2012. ISBN 978-80-7305-632-2, [CD-ROM], s. 251-254.
Rok vydania:
2012
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
ŠPAKOVSKÁ Eva
40 %
BAČA Martin
20 %
Podiel UVLF:
40 %
Vydanie:
Hygiena a technologie potravin - XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny, Brno, 17. a 18. října 2012
[CD-ROM], S. 251-254
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-632-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský