Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2018
AFD
2018
AFD
MAČANGA, Ján - JEVINOVÁ, Pavlína - TUREK, Peter - SEMJON, Boris - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin. Porovnanie údenia klasickým spôsobom a tekutým dymom na vybrané ukazovatele kvality kuracích stehien [Comparison of smoking in the classic way and with liquid smoke on selected quality indicators of chicken thighs]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 235-240.
2018
AFD
2018
AFD
TUREK, Peter. Spišské párky – naštrbená tradícia [Spišské párky (Spiš frankfurters) - disrupted tradition]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 187-191.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
2018
AFD
2018
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - ROBA, Pavol - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny stehennej svaloviny kurčiat [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken thigh meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIX: Zdravotná bezpečnosť a kvalita hydinového mäsa, vajec, produktov rybolovu a zveriny, 16. - 18. mája 2018, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Recenzovaný zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2018. 2018. ISBN 978-80-8077-580-3, CD ROM, s. 151-155.
2018
BDE
2018
BDE
BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40.
2018
BDE
2018
BDE
TUREK, Peter. Spišské párky - tradícia s nedostatkami [Spišské párky (Spiš frankfurtes) - tradition with shortcomings]. In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, č. 3(2018), s. 29-32.
2018
BDF
2018
BDF
HORŇÁKOVÁ, Ľubica - MÁTÉ, Dionýz - MAĽOVÁ, Jana - TUREK, Peter - SALADIOVÁ, Danka. Exkurz do metabolizmu minerálnych prvkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2018. 2018. ISSN 1335-0099, Roč. 43, č. 1 (2018), s. 23-25.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 7