Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2005
AEG
2005
AEG
STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich - PÁSTOROVÁ, Bernardína - HALAGAN, Juraj - SOPKOVÁ, Drahomíra. QUALITATIVE AND QUANTITATIVE CHANGES IN THE OVIDUCTS OF EWES AFTER HORMONAL STIMULATION. In: Physiological Research. 2005. ISSN 0862-8408, Roč. 54, č. 3(2005), s. 43P.
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2005
AEG
2005
AEG
SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Stress and nutritive value of poultry meat. In: Physiological Research. 2005. ISSN 0862-8408, Roč. 54, č. 3 (2005), s. 43.
(2005: 1.806 - IF, 67 - H-index, 0.863 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Analýza produktov degradácie lipidov v tukovom tkanive ošípaných počas mraziarenského uskladnenia [The analysis of products of lipid degradation in frozen pork adipose tissue during freezing storage]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 277-280.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Nutričné parametre bravčového kvalitatívne zmeneného mäsa [The nutritional parameters of pork meat of altered quality]. In: Risk Factors of Food Chain, October 6th, 2005, Nitra : Proceeding Book of 5-th International Scientific Conference. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-594-6, s. 286-288.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - CABADAJ, Rudolf - MARAČEK, Imrich. Senzorické posúdenie výrobku "Šunka v plechu" z bravčového mrazeného mäsa" [The sensory characteristics of the product "Canned ham" from frozen pork meat]. In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 273-276.
2005
AFD
2005
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho žiarenia na reprodukciu oviec. In: Reprodukčná medicína, Košice 25. február 2005 : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou organizovaná pri príležitosti 10. výročia založenia Centra asistovanej reprodukcie pri II. Gynekologicko-pôrodnej klinike LF UPJŠ a FN L. Pasteura. 1. vyd. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2005. 2005. ISBN 80-232-0238-3, s. 113-114.
2005
AFD
2005
AFD
STANÍKOVÁ, Angela - PÁSTOROVÁ, Bernardína - MARAČEK, Imrich - SOPKOVÁ, Drahomíra - HALAGAN, Juraj. Vplyv ionizujúceho ziarenia na reprodukciu oviec. In: VIII. Košický morfologický deň : Zborník vedeckých prác, Košice, 26. mája 2005. Košice : LF UPJŠ, 2005. 2005. ISBN 80-89138-26-8, s. 80-81.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra - DIČÁKOVÁ, Zuzana - STANÍKOVÁ, Angela - MARAČEK, Imrich. Vplyv stresu na nutričnú hodnotu hydinového mäsa. In: Zborník prác a abstraktov prezentovaných na 81. Fyziologických dňoch konaných 2.-4. februára 2005 v Košiciach. Košice : ZZ design studio, 2005. 2005. ISBN 80-969280-0-7, s. 181-182.
2005
AFD
2005
AFD
SOPKOVÁ, Drahomíra. Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia. In: VI. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, Nitra, 8.-9. júna 2005 : Zborník z vedeckého seminára Nitra. 1. vyd. Nitra : SPU, 2005. 2005. ISBN 80-8069-526-1, s. 258-262.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 385
Strana 32 / 39