Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
ADC
2017
ADC
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana. Lipid Peroxidation Process in Meat and Meat Products: A Comparison Study of Malondialdehyde Determination between Modified 2-Thiobarbituric Acid Spectrophotometric Method and Reverse-Phase High-Performance Liquid Chromatography [Peroxidácia lipidov v mäse a v mäsových výrobkoch: Porovnanie stanovenia malondialdehydu kyseliny 2-tiobarbiturovej a vysokoúčinnou kvapalinovou chromatografiou s reverznou fázou]. In: Molecules. 2017. ISSN 1420-3049, Vol. 22, no. 11 (2017), art. no. 1988, p. [1-12]
(2017: 3.098 - IF, 131 - H-index, 3.268 - IF 5y, 0.855 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - MUDROŇOVÁ, Dagmar - VAŠKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Humic substances as a feed supplement and the benefits of produced chicken meat. In: Life. 2023. ISSN 2075-1729, Vol. 13, no. 4 (2023), art. no. 927, p. [1-13]
(2023: 3.200 - IF, 3.100 - IF 5y, 0.713 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona - HUDÁKOVÁ, Nikola - REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Humic substances as a versatile intermediary. In: Life. 2023. ISSN 2075-1729, Vol. 13, no. 4 (2023), art. no. 858, p. [1-25]
(2023: 3.200 - IF, 3.100 - IF 5y, 0.713 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2023
V3
2023
V3
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of lipid profile and oxidative stability of vacuum-packed and longtime-frozen fallow deer, wild boar, and pig meat. In: Applied Sciences. 2023. ISSN 2076-3417, Vol. 13, no. 6 (2023), art. no. 4059, p. [1-16]
(2023: 2.500 - IF, 2.700 - IF 5y, 0.508 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KORÉNEKOVÁ, Beáta - DUDRIKOVÁ, Eva - LOVAYOVÁ, Viera. The effect of traditional production methods on microbial, physico‐chemical and sensory properties of ‘Slovenská bryndza’ Protected Geographical Indication cheese [Vplyv tradičných metód výroby na mikrobiologické, fyzikálno-chemické a senzorické vlastnosti Slovenskej bryndze, syr s Chráneným zemepisným označením]. In: International Journal of Dairy Technology. 2018. ISSN 1364-727X, Vol. 71, no. 3 (2018), p. 709-716.
(2018: 1.522 - IF, 51 - H-index, 1.589 - IF 5y, 0.519 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2018
ADC
2018
ADC
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva. Application of multiple factor analysis for the descriptive sensory evaluation and instrumental measurements of bryndza cheese as affected by vacuum packaging [Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre deskriptívnu senzorickú analýzu a inštrumentálne merania bryndze ovplyvnenej vákuovým balením]. In: International Journal of Food Properties. 2018. ISSN 1094-2912, Vol. 21, č. 1(2018), s. 1508-1522.
(2018: 1.398 - IF, 45 - H-index, 1.405 - IF 5y, 0.494 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2025
V2
2025
V2
MARCINČÁK, Slavomír - REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - NOSKOVÁ, Erika - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČERTÍK, Milan - KLEMPOVÁ, Tatiana - NAGY, Jozef. Fermentované produkty a humínové látky vo výžive hydiny, nový prístup k produkcii bezpečných a funkčných potravín [Fermented products and humic substances in poultry nutrition a new approach to the production of safe and functional foods]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 282-288.
2025
V2
2025
V2
MESARČOVÁ, Lýdia - REITZNEROVÁ, Anna - SKURKOVÁ, Lenka - MARCINČÁK, Slavomír. Najčastejšie nebezpečenstvá vznikajúce počas omračovania brojlerových kurčiat na bitúnku [The most common hazards arising during stunning of broiler chickens in the slaughterhouse]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 325-331.
2025
V2
2025
V2
NOSKOVÁ, Erika - REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - VÁRADY, Matúš - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorická kvalita fermentovaných salám po aplikácií extraktov rastlín [Sensory quality of fermented sausages after application of plant extracts]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 388-395.
2025
V2
2025
V2
REITZNEROVÁ, Anna - MESARČOVÁ, Lýdia - KLONCKOVÁ, Sofia - VÁRADY, Matúš - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku rastlinnej vlákniny na farbu frankfurtských párkov [Effect of the addition of vegetable fibre on the colour of frankfurter sausages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLV: Trendy produkcie a predaja kvalitných a bezpečných produktov z hydiny, rýb a zveri : Zborník vedeckých príspevkov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2025. 2025. ISBN 978-80-8077-852-1, USB kľúč, s. 446-451.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 94
Strana 1 / 10