Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V3
2022
V3
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effect of method of processing specialty coffee beans (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on bioactive and volatile compounds. In: LWT - Food Science and Technology. 2022. ISSN 0023-6438, Vol. 172, no. (2022), art. no. 114245, p. [1-8]
(2022: 6.000 - IF, 158 - H-index, 6.000 - IF 5y, 1.173 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2022
V3
2022
V3
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee. In: Fermentation. 2022. ISSN 2311-5637, Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9]
(2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 102-104.
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 425-430.
2022
O2
2022
O2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. In: RAFA. 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2022. 2022. ISBN 978-80-7592-138-3, online, s. 258.
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 78.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 6
Strana 1 / 1