Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2022
V3
2022
V3
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effect of method of processing specialty coffee beans (natural, washed, honey, fermentation, maceration) on bioactive and volatile compounds. In: LWT - Food Science and Technology. 2022. ISSN 0023-6438, Vol. 172, no. (2022), art. no. 114245, p. [1-8]
(2022: 6.000 - IF, 158 - H-index, 6.000 - IF 5y, 1.173 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
(2022: 6.000 - IF, 158 - H-index, 6.000 - IF 5y, 1.173 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
2022
V3
2022
V3
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Effects of total dissolved solids, extraction yield, grinding, and method of preparation on antioxidant activity in fermented specialty coffee. In: Fermentation. 2022. ISSN 2311-5637, Vol. 8, no. 8 (2022), art. no. 375, p. [1-9]
(2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
(2022: 3.700 - IF, 43 - H-index, 4.500 - IF 5y, 0.518 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv metódy spracovania výberovej kávy na obsah bioaktívnych a aromatických látok. In: Vedecké práce doktorandov 2022 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : Centrum biovied SAV, 2022. 2022. ISBN 978-80-974246-2-6, s. 102-104.
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 425-430.
2022
O2
2022
O2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - FRAŇKOVÁ, Adéla - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. The effect of the processing of specialty coffee beans on bioactive and volatile substances. In: RAFA. 10th International Symposium on Recent Advances in Food Analysis : Book of Abstracts. 1. vyd. Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2022. 2022. ISBN 978-80-7592-138-3, online, s. 258.
2022
V2
2022
V2
VÁRADY, Matúš - TAUCHEN, Jan - KLOUČEK, Pavel - POPELKA, Peter. Vplyv spôsobu prípravy kávy na antioxidačnú aktivitu vo filtrovaných výberových kávach [Impact of preparation method on antioxidant activity in filtered specialty coffee beverages]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII. HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. 2022. ISBN 978-80-8077-751-7, s. 78.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 6