Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie vybraných parametrov kvality včelieho medu. In: Vedecké práce doktorandov. Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. III. ročník - 8. september 2008. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2008. 2008. ISBN 978-80-968618-2-8, s. 43-47.
2008
AFD
2008
AFD
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - TOPORČÁK, Juraj. Súčasná právna úprava a aktuálne problémy produkcie včelieho medu. In: Verejné a súdne veterinárske lekárstvo - história a súčasnosť. 6.11.2008. Košice : UVL, 2008. 2008. ISBN 978-80-8077-112-6, s. 83-86.
2008
AFD
2008
AFD
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
2008
AFD
2008
AFD
CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Význam a prínos prof. MVDr.Jána Plevu DrSc. pre Univerzitu veterinárskeho lekárstva a Hygienu potravín [Denotation and Contribution prof. MVDr. Jan Pleva DrSc. for University of Veterinary Medicine and Food Hygiene]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 10-14.
2008
AFG
2008
AFG
KORÉNEKOVÁ, Beáta - SKALICKÁ, Magdaléna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAĎ, Pavel. Cadmium, Lead and Nickel Accumulation in Liver, Breast and Leg Muscles of Phasianus Colchicus. In: . Risk factors of food chain VIII. 2008, Krakow september 17-th, 2008. Krakow : Pedagogical University, 2008. 2008. s. 21.
2008
AFG
2008
AFG
JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - MÁRTONOVÁ, Mária - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. The staphylococci resistant to tetracyclin, erythromycin and ampicillin isolated from game and mechanically deboned poultry meat. In: . Risk factors of food chain VIII. 2008, Krakow september 17-th, 2008. Krakow : Pedagogical University, 2008. 2008. s. 17-18.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Kvalitatívne parametre vajec produkovaných nosnicami plemena Araukána. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 12 (2008), s. 44-46.
2008
BDE
2008
BDE
NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In: Meso. 2008. ISSN 1332-0025, Roč. 10, č. 4 (2008), s. 278-281.
2008
BDE
2008
BDE
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter. Účinok skrmovania olejového extraktu na oxidačnú stabilitu mäsa. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 10 (2008), s. 38-39.
2008
BDF
2008
BDF
KASPEROVÁ, Jana - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - TOPORČÁK, Juraj - ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia. Porovnanie obsahu hydroxymethylfurfuralu v mede rôzneho pôvodu. In: Slovenský veterinársky časopis. 2008. Roč. 33, č. 4(2008), s. 240-241.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 584