Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2025
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
1998
AFD
1998
AFD
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila. Rezíduá tylozínu v hydinovom mäse po jeho experimentálnom podávaní [Tylosin residues in poultry meat after experimental administration]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 159-160.
1998
AFD
1998
AFD
JEVINOVÁ, Pavlína - CABADAJ, Rudolf - NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila. Stanovenie reziduí oxytetracyklínu vo vajíčkach. In: Vyziva - potraviny - legislatíva.. 1. vyd. Bratislava : Slovenská spolocnost pre vyzivu - Bratislava, 1998. 1998. s. 28-30.
1998
AFD
1998
AFD
BALSYTE, G. - TUREK, Peter - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Vplyv teploty na dynamiku tvorby kyseliny mliečnej v mäse hydiny [The influence of temperature on the dynamics of lactic acid production in poultry meat]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 25-26.
1998
AFD
1998
AFD
TUREK, Peter - NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka. Význam registrácie klimatických podmienok chladenia mäsa [Importance of meat chilling climatic conditions recording]. In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. 1998. s. 219.
1998
BDF
1998
BDF
NAGY, Jozef - TUREK, Peter. Moderné systémy merania a registrácie teplôt a relatívnej vlhkosti v mäsovom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 1998. Roč. 23, č. 4 (1998), s. 211-215.
1997
ADE
1997
ADE
NAGY, Jozef - SOKOL, Jozef - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - RÓŽAŇSKA, Hanna. Residues of oxytetracycline in egg white and yolk after medication of laying hens. In: Bulletin of the Veterinary Institute in Pulawy. 1997. ISSN 0042-4870, Roč. 41, č. 2 (1997), s. 141-147.
1997
AFD
1997
AFD
NAGY, Jozef - BALSYTE, G. - TUREK, Peter - CABADAJ, Rudolf. Dynamika hodnôt kyseliny mliečnej v priebehu zrecieho procesu hydiny [Dynamics of lactic acid values during the aging process of poultry]. In: Hygiena alimentorum XVIII - Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie - Košice, 22.-24. september 1997. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1997. 1997. s. 145-146.
1997
BDE
1997
BDE
NAGY, Jozef. Hygiena alimentorum XVIII. In: Maso. 1997. ISSN 1210-4086, Roč. 8, č. 6 (1997), s. 37.
1997
BDF
1997
BDF
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Antikokcidiká z pohľadu hygieny potravín. In: Slovenský veterinársky časopis. 1997. ISSN 1335-0099, Roč. 22, č. 4 (1997), s. 205-208.
1997
BDF
1997
BDF
BYSTRICKÝ, Pavel - PETROVÁ, Anna - ŠALITROŠOVÁ, H. - NAGY, Jozef. Histamín ako ukazovateľ kvality dovážaného rybieho mäsa. In: Slovenský veterinársky časopis. 1997. Roč. 22, č. 1 (1997), s. 35-38.
Posledný update databázy: 22. 09. 2025 11:26
Počet záznamov v databáze: 587
Strana 57 / 59