Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2008
BDE
2008
BDE
TUREK, Peter. Obaly v mäsovom sektore - významný prvok hygieny a informovanosti. In: Maso. 2008. ISSN 1210-4086, Roč. 19, Príloha (2008), s. 8-12.
2008
BDF
2008
BDF
LAUKOVÁ, Andrea - SYČEVOVÁ, Katarína - TUREK, Peter. Antilisteriálny účinok enterocínov v praxi. In: Slovensky veterinarsky casopis. 2008. roč. 33, č. 6 (2008), s. 385-387.
2008
FAI
2008
FAI
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
2007
AAB
2007
AAB
TUREK, Peter. Vývoj kvality mäsových výrobkov na Slovensku. Rec. Andrej Bugarský, Lýdia Čisláková, Pavel Suchý. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-073-0, 48 s.
2007
AFC
2007
AFC
SUPUKA, Peter - TUREK, Peter. Detailná analýza musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis v slovenskej populácii otcovských plemien ošípaných [Detailed analysis of musculus longissimus - pars lumbalis, pars thoracis in slovak population of father lines of pigs]. In: IX. Konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí : sborník, Brno, 30.05.2007. 1. vyd. Brno : VFU, 2007. 2007. ISBN 978-80-7305-012-2, s. 140-143.
2007
AFD
2007
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Inhibičný účinok erytromycínu a oxytetracyklínu na jogurtovú kultúru [Inhibitory effect of erytromycine and oxytetracycline on yoghurt culture]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 289-288.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov SR - nutnosť legislatívnej zmeny : Elektronický zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov 2007. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, 3 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalita mäsových výrobkov v duchu tradície. In: Vedecké práce doktorandov 2007, Košice, 12. september 2007 : Zborník zo seminára doktorandov venovaného pamiatke akademika Boďu. 1. vyd. Košice : SAV Ústav fyziológie zvierat, 2007. 2007. ISBN 978-80-969788-4-7, s. 93-95.
2007
AFD
2007
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka. Nová koncepcia výučby bezpečnosti a kvality potravín na Univerzite veterinárskeho lekárstva v Košiciach. In: 2.Európsky seminár. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. 4 s.
2007
AFD
2007
AFD
MIKULÁŠOVÁ, Monika - TUREK, Peter - MÁRTONOVÁ, Mária. Pôvodné mäsové výrobky a ich obsah mäsa [Meat content in traditionally prepared meat products]. In: IX. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov, 10.-12. október 2007, Košice : Zborník z odborného seminára s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky, 2007. 2007. ISBN 978-80-232-0284-7, s.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375