Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFD
2004
AFD
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic]. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava, 2004. 2004. ISBN 80-227-2155-7, s. 81-85.
2004
AFD
2004
AFD
BÍREŠ, Jozef - TUREK, Peter - VIRGALOVÁ, Gabriela - POKORNÝ, Fridolín. Plnenie hygienických požiadaviek v potravinárskych prevádzkach v SR [Fulfilment of hygiene requirements in the food establishments in the SR]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 19-25.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
2004
AFH
2004
AFH
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Values of free fatty acid and somatic cell count in raw cow's milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 64.
2004
BAB
2004
BAB
MACHÚTOVÁ, Nadežda - PODHORSKÝ, Dušan - TUREK, Peter. Požiadavky v oblasti kvality produktov po vstupe Slovenska do Európskej únie : Metodická príručka pre výrobcov so značkou Slovak Gold. Rec. Bratislava : Nadácia Slovak Gold 2004. 82 s.
2004
BAB
2004
BAB
ONDREJKA, Róbert - TUREK, Peter - ROVNÝ, Ivan. Príručka na vypracovanie plánu správnej výrobnej praxe (HACCP). Výroba a predaj mäsa a mäsových výrobkov.. Rec. 851 01 Bratislava : EPOS 2004. ISBN 80-8057-605-X, 279 s.
2004
BDF
2004
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
2004
BDF
2004
BDF
POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - NAGY, Jozef. Rozvoj správnej hygienickej praxe v potravinárskom priemysle. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 2 (2004), s. 10-11.
2004
BGH
2004
BGH
Unknown publication type: BGH
2003
ADF
2003
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - ĎURČÁK, Peter. The effect of natural antioxidants on oxidative processes in pork meat. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 4 (2003), s. 215-217.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 375