Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2003
ADF
2003
ADF
KOZÁK, Marián - BÍLEK, Ján - BELADIČOVÁ, Viera - BELADIČOVÁ, K. - BARANOVÁ, Mária - BUGARSKÝ, Andrej. Study of the dermatophytes in dogs and the risk of human infection. In: Bratislavské lekárske listy. 2003. ISSN 0006-9248, Roč. 104, č. 7-8 (2003), s. 211-217.
2003
AFC
2003
AFC
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Zdravotné riziká nebovinných druhov mlieka v SR [Health risk of the ewes and goats milk in Slovakia]. In: XXXIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Konference o hygieně a technologii potravin konaná u příležitosti 85. výročí narození Prof. MVDr. et RNDr. Miroslava Dobeše, CSc. Brno 15. října 2003. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2003. 2003. ISBN 80-7305-473-6, s. 52-54.
2003
AFD
2003
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Aplication of microbial pigments Monascus purpureus in inovated poultry meat products. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 78-80.
2003
AFD
2003
AFD
MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír. Aplikácia mikrobiálneho farbiva Monascus purpureus pri inovácii výrobkov z hydinového mäsa [Application of microbial pigments Monascus purpureus in inovated poultry meat products]. In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. 2003. s. 138-140.
2003
AFD
2003
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Možnosti inovácie sójových výrobkov [Possibilities of innovation of soyfoods]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 141-143.
2003
AFD
2003
AFD
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - DITTRICHOVÁ, Helena - BURDOVÁ, Oľga. Možnosti využitia prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe výrobkov zo sóje. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". 2003. : Slovenská poľnohospodárska univerzita. 2003. s. 107-109.
2003
AFD
2003
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MÁTÉ, Dionýz - SABOLOVÁ, Gabriela. Personálna certifikácia ako nástroj zvyšovania kvality posudzovania potravín. In: Komplexný pohľad na agropotravinársku hygienu. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. 2003. ISBN 80-232-0216-2, s. 57-62.
2003
AFD
2003
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - BARANOVÁ, Mária. Zameranie veterinárneho lekárstva - bezpečné potraviny [FAO and WHO program realisation for safety of the customers health]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie "Funkčné potraviny". Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Nitra 9. apríl 2003. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. 2003. s. 231-233.
2003
BDF
2003
BDF
SABOLOVÁ, Gabriela - BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel. Izoflavóny v prevencii a liečbe niektorých civilizačných ochorení. In: Trendy v potravinárstve. 2003. ISSN 1336-085X, Roč. 10, č. 4 (2003), s. 7-10.
2002
ADF
2002
ADF
ĎUREČKO, Rastislav - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz - BARANOVÁ, Mária. The level of methaemoglobinaemia and the values of nitrates and nitrites in calves fed nitrate rations. In: Folia veterinaria. 2002. Roč. 46, č. 3 (2002), s. 123-125.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309