Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2012
AFD
2012
AFD
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. Obsah esenciálnych mikroelementov a niektorých makroelementov v slepačích vajciach. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 224-227.
2011
ACB
2011
ACB
DUDRIKOVÁ, Eva - MICHAELI, Eva - BARANOVÁ, Mária - BOLTIŽIAR, Martin - HOFIERKA, Jaroslav - MAĽOVÁ, Jana - MATLOVIČ, René - SASÁKOVÁ, Naďa - TAKÁČOVÁ, Daniela. Potraviny špecifického charakteru. Rec. Jozef Vilček, Jozef Sokol, Jaroslava Horváthová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-267-3, 176 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia a kvalita mrazenia a spracovania ovocia a zeleniny. Rec. Pavel Maľa, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-242-0, 144 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia sacharidov, čokolády a cukroviniek. Rec. Oľga Burdová, Eva Dudriková. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-241-3, 114 s.
2011
ACB
2011
ACB
BARANOVÁ, Mária. Technológia výroby a kvalita cereálií. Rec. Pavel Maľa, Mária Demeterová. 1. vyd. Košice : UVLF 2011. ISBN 978-80-8077-243-7, 147 s.
2011
ADF
2011
ADF
STRAPÁČ, Imrich - SOKOL, Jozef - BARANOVÁ, Mária - ŽATKO, Daniel. THE QUALITY OF ANIMAL MEAT IN COMPARISON WITH SOY MEAT SUBSTITUTE REGARDING THE CONTENT OF ESSENTIAL ELEMENTS MANGANESE, COPPER, IRON AND ZINC. In: Folia veterinaria. 2011. ISSN 0015-5748, Roč. 55, suppl. 2 (2011), s. 53-55.
2011
AFC
2011
AFC
STRAPÁČ, Imrich - BARANOVÁ, Mária - SOKOL, Jozef - ŽATKO, Daniel. Distribúcia makroprvkov (Ca, Mg, Al) v sójových bôboch a vo vybraných výrobkoch. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 203-206.
2011
AFC
2011
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - STRAPÁČ, Imrich - BURDOVÁ, Oľga. Okara - sójová vláknina. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 52-55.
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - VALKOVIČOVÁ, Kristína. Prieskum stravovacích možností pri celiakii. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 113-116.
2011
AFC
2011
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - PAVLOVSKÁ, Monika. Sledovanie stability chuťových a farbiacich komponentov používaných pri výrobe jogurtov. In: Hygiena a technologie potravin - XLI. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. - 13. októbra 2011. Brno : VFU, 2011. 2011. ISBN 978-80-7305-594-3, s. 126-131.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 309