Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFD
2004
AFD
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie citlivosti vybraných metód pre detekciu penicilínov v mlieku [Comparison of sensitivity of various assays for penicillin residues detection in milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 148-150.
2004
AFD
2004
AFD
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - HUDECOVÁ, Katarína. Pôsobenie vybraných antioxidantov na oxidačnú stabilitu hydinového mäsa [Influence of selected on antioxidants on oxidative stability of poultry meat]. In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie:"Spoločné stravovanie", Nitra, október 2004. 2004. s. 84-87.
2004
AFH
2004
AFH
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Comparison of sensitivity of various assays for penicillin residues detection in milk. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.45.
2004
BDE
2004
BDE
BYSTRICKÝ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - ŠULEJ, Peter. Dynamics of antioxidant activity during manufacturing of meat products and antioxidant activity prediction [Dinamika i predviđanje antioksidacijske aktivnosti tijekom proizvodnje mesnih proizvoda]. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 2 (2004), s. 31-42.
2004
BDE
2004
BDE
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. The estimation of biogenic amines in meat by HPLC method. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 6 (2004), s. 38-43.
2004
BDF
2004
BDF
NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - KORIMOVÁ, Ľudmila - HUSSEIN, Khalled - MARCINČÁK, Slavomír - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽA, Pavel. Porovnanie rastových parametrov, výtažnosti a vybraných kvalitatívnych ukazovateľov svaloviny u mäsových hybridov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 4 (2004), s. 26-27.
2004
BDF
2004
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Pozitívne a negatívne účinky konzumácie živočíšnych tukov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. ISSN 1335-0099, Roč. 29, č. 5 (2004), s. 32-35.
2004
BDF
2004
BDF
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled. Účinok podávania rozmarínu a vitamínu E v kŕmnej dávke na rast a kvalitu mäsa brojlerových kurčiat. In: Slovenský veterinársky časopis. 2004. Roč. 29, č. 3 (2004), s. 37-39.
2003
ADF
2003
ADF
POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. A comparison of BsDA and Premi test sensitivity to penicillin standards in poultry meat and after the administration of Amuril plv. sol.. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 3 (2003), s. 139-141.
2003
ADF
2003
ADF
MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - TUREK, Peter - POPELKA, Peter - MÁTÉ, Dionýz - SOKOL, Jozef - NAGY, Jozef - ĎURČÁK, Peter. The effect of natural antioxidants on oxidative processes in pork meat. In: Folia veterinaria. 2003. ISSN 0015-5748, Roč. 47, č. 4 (2003), s. 215-217.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 657