The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products.
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef. The effect of rosemary on biogenic amines content in meat products. In: MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006. Kaunas, 2006. 2006. ISBN 9955-675-01-2, s. 17-18.
Rok vydania:
2006
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
MAISTO MOKSLAS: MAISTO SAUGOS, KOKYBÉS, KONKURENCINGUMO PROBLEMOS IR PERSPEKTYVOS Kaunas - 2006
s. 17-18
Miesto vydania:
Kaunas
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
9955-675-01-2
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický