Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2017
AFG
2017
AFG
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese]. In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, s. 60.
2017
AFH
2017
AFH
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris. Mikrobiologické vyšetrenie Slovenskej bryndze. In: PREVEDA. Interaktívna konferencia mladých vedcov 2017 : Zborník abstraktov, 1.5.2017, Bratislava. 1. vyd. Banská Bystrica : OZ Preveda, 2017. 2017. ISBN 978-80-972360-1-4, online, s. 1.
2017
AFH
2017
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
2017
BDF
2017
BDF
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana. Bryndza ako funkčná potravina [Bryndza (sheep cheese) as a functional food]. In: Slovenský veterinársky časopis. 2017. 2017. ISSN 1335-0099, Roč. 42, č. 1 (2017), s. 90-92.
2016
AFC
2016
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - MAĽOVÁ, Jana - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou na povrchu počas skladovania [Sensory evaluation of surface-ripened soft cheeses during storage]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 257-260.
2016
AFC
2016
AFC
MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - SEMJON, Boris - MITROVÁ, Anna - VÝROSTKOVÁ, Jana - VARGOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie syrov s plesňou v ceste počas skladovania [Sensory evaluation of interior-ripened soft cheeses during storage]. In: Hygiena a technologie potravin – XLVI. Lenfeldovy a Höklovy dny, 19. a 20. října 2016, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2016. 2016. ISBN 978-80-7305-782-4, CD-ROM, s. 211-214.
2016
AFD
2016
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - RUJÁKOVÁ, Petra - MAĽOVÁ, Jana. Antibiotická rezistencia baktérií rodu Escherichia coli izolovaných z rôznych druhov syrov [Antibiotic resistance of bacteria of the genus Escherichia coli isolated from cheeses]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, s. 247-249.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - DIČÁKOVÁ, Zuzana - REITZNEROVÁ, Anna - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - PAULSEN, Peter. Obsah biogénnych amínov v syroch holandského typu počas zrenia [Biogenic amines content of dutch-type cheese during ripening]. In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 55-58.
2016
AFD
2016
AFD
SEMJON, Boris - MAĽOVÁ, Jana - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel. Vývoj aktívnej a titračnej kyslosti bielych jogurtov vyrobených v laboratórnych podmienkach [Development of active and titric acidity in white yoghurts made in laboratory conditions]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s. 318-322.
2016
AFH
2016
AFH
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv vákuového balenia na zmenu kolorimetrických parametrov povrchu syrov eidamského typu. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 06.-07. december 2016, Bratislava. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2016. 2016. ISBN 978-80-89738-10-6, s. 63.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 5 / 28