Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov.
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv procesu údenia na vybrané kvalitatívne ukazovatele parených syrov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca. Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice : Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2017. 2017. ISBN 978-80-89738-12-0, CD ROM, s. 53.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
10 %
10 %
10 %
POLÁKOVÁ Zuzana
10 %
10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana
10 %
10 %
10 %
10 %
10 %
Podiel UVLF:
80 %
Vydanie:
Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 22.-23. november 2017, Košice
Zborník príspevkov z 10. vedeckej konferencie
CD ROM, S. 53
Vydavateľ:
Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89738-12-0
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský