Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2007
BDF
2007
BDF
TUREK, Peter - MIKULÁŠOVÁ, Monika - KORIMOVÁ, Ľudmila - PAŽÁKOVÁ, Janka. Výrobné mäsá a kvalita mäsových výrobkov. In: Slovenský veterinársky časopis. 2007. Roč. 32, č. 3 (2007), s. 181-183.
2006
AFD
2006
AFD
BAGIN, V. - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Kvalitatívne a kvantitatívnej vlastnosti mlieka vo vzťahu k sekrečným chorobám mliečnej žľazy. In: Bezpečnosť a kontrola potravín - II. diel. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2006. 2006. ISBN 80-8069-682-9, s. 232-236.
2006
BDF
2006
BDF
BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka - NAGY, Jozef. Použitie baktericínov v procese zretia kravskej hrudky v experimentálnych podmienkach. In: Mliekarstvo. 2006. ISSN 1210-3144, Roč. 37, č. 4 (2006), s. 28-29.
2005
AFD
2005
AFD
DUDRIKOVÁ, Eva - BURDOVÁ, Oľga - PAŽÁKOVÁ, Janka. Mikrobiologické riziká kravského mlieka [Microbiological risk of cows milk]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. ISBN 80-8069-503-2, s. 43-46.
2005
AFD
2005
AFD
BURDOVÁ, Oľga - BARANOVÁ, Mária - DUDRIKOVÁ, Eva - PAŽÁKOVÁ, Janka - MÁTÉ, Dionýz. Nežiadúce účinky psychrotrofnej mikroflóry na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov [Undesirable effects of psychrotrophic microorganisms on the quality of milk and milk products]. In: Bezpečnost a kontrola potravín, Nitra 6.-7. apríla 2005. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2005. 2005. s.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - BURDOVÁ, Oľga - TUREK, Peter. Hodnoty voľných mastných kyselín a počty bunkových elementov v surovom kravskom mlieku [Values of free fatty acids and somatic cell count in raw cow´s milk]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 203-204.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk, potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
2004
AFD
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - LAUKOVÁ, Andrea - PAŽÁKOVÁ, Janka. Hygienicky významné mikroorganizmy v mlieku - potenciálne zdravotné riziká [Hygienically important microorganisms in milk - potential health hazards]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 253-255.
2004
AFD
2004
AFD
PAŽÁKOVÁ, Janka - PIPOVÁ, Monika - DUDRIKOVÁ, Eva. Kvalita nakupovaného ovčieho syra z hľadiska chemických ukazovateľov [Quality of purchased sheep cheese from standpoint chemical values]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 310-311.
2004
AFD
2004
AFD
PIPOVÁ, Monika - PAŽÁKOVÁ, Janka - LACIAKOVÁ, Anna. Mikrobiologická kvalita nakupovaného ovčieho hrudkového syra [Microbiological quality of raw sheep cheese]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 294-298.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 74
Strana 4 / 8